top of page

De toekomst is duurzaamheid

Ze zijn ondertussen niet meer weg te denken in onze huidige samenleving. Zonnepanelen zorgen door middel van de zon voor elektriciteit in onze woning zodat we bijdragen aan de duurzaamheid en onze eigen energierekening. 

Toch zijn er nog veel mensen die de stap nog niet hebben kunnen of durven zetten. Bent u geïnteresseerd in een installatie en wilt u wellicht een vrijblijvende offerte ontvangen? Klikt u dan gerust verder. We verschaffen u de informatie die u zoekt. En mochten er achteraf alsnog vragen opkomen, verwijzen we u door naar een van onze experts.

Waarom kiezen voor Meijsdijk

Bij Meijsdijk staat verduurzamen voorop. Door na te denken wat de beste oplossing is voor de vraag van de klant hebben wij voor iedereen een sterk plan om die verduurzaming te realiseren. Zonnepanelen zijn een enorm groot deel van de verduurzaming van de toekomst. In overleg met de klant kiezen wij een passend pakket en gaan met de grootste zorg te werk met de montage en de nazorg.

 

Hieronder staat informatie over de zonnepanelen die wij het meeste verkopen. Longi panelen en Hyundai panelen. Dit neemt niet weg dat er voor iedere situatie andere wensen bestaan. Daarom sluiten wij andere panelen nooit uit. Uw wens is onze missie.

0G8A3749.png
0G8A3751-5.png
longi-solar-logo-vector.png
150-1504509_hyundai-solar-panels-logo-hd-png-download.png
Zonnepanelen op het dak

Waarom kiezen voor Meijsdijk?

 

Installatiedag? Wij maken alles in orde voor u!

Uw kersverse installatie zal in het gunstigste geval op het zuiden liggen. Het kan dus zijn dat iedereen die langskomt uw installatie kan zien. Het is dan ook onze doelstelling om geen sporen achter te laten. Wij binden onze kabels netjes weg en doen alles zo duurzaam mogelijk zodat ze niet na verloop van tijd los komen. Wel zo prettig dat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Wij stellen hoge eisen aan de afwerking.

Wij willen graag dat alles naar behoren is gegaan. Vandaar dat wij na de installatie graag met u de zaken nog een keertje doorspreken. Zo weet u precies wat er is gebeurd en kunnen wij puntsgewijs laten zien wat de werkzaamheden zijn geweest.

Klantencontact is cruciaal!

Wij vinden de connectie met onze klanten erg belangrijk. De beleving van uw product en alles wat eromheen gebeurd is onze handtekening. Uw ervaring is ons keurmerk! U krijgt daarom ook een echt persoon aan de telefoon in plaats van een moeilijk keuzemenu wanneer u vragen of opmerkingen heeft. Ook als u later nog vragen heeft, kunt u gewoon bij ons terecht.

 

Service na de dag van de installatie.

Mocht u in de toekomst vragen hebben, dan kunt u te allen tijde bij ons terecht. Bij storingen na een installatie kunnen wij op afstand inloggen en kijken wat er aan de hand is. Zo blijven wij u altijd ondersteunen wanner dat nodig is!

longi-solar-logo-vector.png
0G8A3751-5.png

Bij Meijsdijk begrijpen we dat klanten bij het aanschaffen van zonnepanelen op zoek zijn naar de beste optie voor hun energiebehoeften. Daarom willen we graag de 5 belangrijkste aspecten benadrukken waarom Longhi zonnepanelen de ideale keuze zijn:

 1. Uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid: Longhi staat bekend om zijn hoogwaardige zonnepanelen die gebouwd zijn om lang mee te gaan. Met Longhi zonnepanelen ben je verzekerd van duurzame prestaties en betrouwbare energieopwekking.

 2. Hoog rendement en maximale energieopbrengst: Longhi zonnepanelen maken gebruik van geavanceerde technologieën om een hoog rendement te behalen. Hierdoor kun je meer zonne-energie omzetten in elektriciteit, wat resulteert in lagere energiekosten.

 3. Garantie en gemoedsrust: Longhi biedt solide garantievoorwaarden op hun zonnepanelen, waardoor je met vertrouwen kunt investeren. In geval van eventuele problemen staan ze klaar om je te ondersteunen en te helpen.

 4. Duurzaam en milieuvriendelijk: Met Longhi zonnepanelen kies je voor een milieuvriendelijke energieoplossing. Door gebruik te maken van zonne-energie draag je actief bij aan het verminderen van je ecologische impact en het bevorderen van duurzaamheid.

 5. Waarde voor je geld: Longhi zonnepanelen bieden een goede prijs-kwaliteitverhouding. Je krijgt hoogwaardige panelen die zichzelf in de loop van de tijd terugbetalen door energiebesparingen en lagere energiekosten.

 

Bij ons kun je rekenen op deskundig advies en een uitstekende klantenservice. Kies vandaag nog voor Hyundai zonnepanelen en geniet van de voordelen van duurzame energie voor je huis of bedrijf! Meijsdijk: uw compagnon in duurzame energie!

Technische gegevens Longi panelen.

De 5 redenen om te kiezen voor Hyundai

150-1504509_hyundai-solar-panels-logo-hd-png-download.png
0G8A3749.png

Ook verkopen wij Hyundai panelen. Dit zijn de 5 redenen om te kiezen voor dit merk:

 1. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Hyundai staat bekend om zijn hoogwaardige producten en betrouwbare prestaties. Met Hyundai zonnepanelen ben je verzekerd van een duurzame investering die jarenlang energie zal blijven leveren.

 2. Efficiëntie en maximale energieopbrengst: Dankzij geavanceerde technologieën halen Hyundai zonnepanelen een hoog rendement uit zonlicht. Dit betekent dat je meer energie kunt opwekken en kunt besparen op je energierekening.

 3. Garantie en gemoedsrust: Hyundai biedt solide garantievoorwaarden op hun zonnepanelen, waardoor je met een gerust hart kunt investeren. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan kun je vertrouwen op de uitstekende service en ondersteuning van Hyundai.

 4. Milieuvriendelijkheid en duurzaamheid: Met Hyundai zonnepanelen draag je actief bij aan een groenere toekomst. Door zonne-energie te benutten, verminder je jouw ecologische voetafdruk en draag je bij aan een duurzamere samenleving.

 5. Waar voor je geld: Hyundai zonnepanelen bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met concurrerende prijzen en de langdurige energiebesparingen die ze opleveren, is de aanschaf van Hyundai zonnepanelen een slimme investering voor de lange termijn.

Bij ons kun je rekenen op deskundig advies en een uitstekende klantenservice. Kies vandaag nog voor Hyundai zonnepanelen en geniet van de voordelen van duurzame energie voor je huis of bedrijf! Meijsdijk: uw compagnon in duurzame energie!

Komt u er na bovenstaande informatie niet helemaal uit? Wij helpen u!

Heel veel informatie lijkt op elkaar als u de kenmerken leest van de zonnepanelen. Toch zijn er verschillen! De belangrijkste verschillen tussen Hyundai en Longhi zonnepanelen kunnen als volgt worden samengevat:

 1. Merkreputatie: Hyundai en Longhi zijn beide gerenommeerde merken, maar ze hebben elk hun eigen reputatie in de zonne-energiesector. Hyundai staat bekend om zijn diverse productlijn en wereldwijde aanwezigheid, terwijl Longhi bekend staat om zijn betrouwbare en duurzame panelen. U kunt dus hoe dan ook geen verkeerde keuze maken qua merk!

 2. Technologie en efficiëntie: Hyundai en Longhi maken gebruik van verschillende technologieën in hun zonnepanelen. Het is belangrijk om de specifieke efficiëntieclassificaties van de aangeboden panelen te vergelijken om te bepalen welke het hoogste rendement biedt.

 3. Productassortiment: Hyundai en Longhi bieden beide een breed scala aan zonnepanelen met verschillende specificaties en vermogensniveaus. Het is raadzaam om het assortiment van beide merken te vergelijken om ervoor te zorgen dat je het juiste paneel vindt dat voldoet aan je specifieke energiebehoeften.

 4. Garantievoorwaarden: De garantievoorwaarden kunnen verschillen tussen Hyundai en Longhi zonnepanelen. Het is belangrijk om de garantieperiode, dekking en eventuele beperkingen te vergelijken om een weloverwogen keuze te maken.

 5. Prijsstelling: Hyundai en Longhi kunnen variërende prijsniveaus hebben voor hun zonnepanelen. Het is essentieel om de prijs te vergelijken in relatie tot de geboden kwaliteit, efficiëntie en garantie om te bepalen welk merk het beste past bij je budget en vereisten. Deze prijzen kunt u opvragen in een offerte bij Meijsdijk. Klik hier om een offerte op te vragen.

Het is raadzaam om deze verschillen te overwegen en indien mogelijk meer gedetailleerde informatie te verkrijgen over specifieke modellen en technische specificaties om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen tussen Hyundai en Longhi zonnepanelen.

Anker 1
arrow&v
arrow&v

Bedankt! We sturen je binnenkort een offerte.

Vraag uw offerte aan

0G8A5671-Edit.jpg

Contactgegevens

Matheus van Den Eedenstraat 26 
4711 CD Sint Willebrord
 

T.      0611053861
M.    info@mijsdijk.nl

bottom of page