top of page
MARKETING MAIL DESIGN.jpg

Wie zijn wij?

Op deze pagina staan de voorwaarden en garanties hebben met betrekking tot de lopende acties met RBC Voetbal Academie.

Wij zijn Meijsdijk, een jong en enthousiast bedrijf gespecialiseerd in zonnepanelen. Maak de overstap met Meijsdijk Zonnepanelen, mogelijk gemaakt in samenwerking met RBC Voetbal Academie. Allereerst zijn we professioneel en gedreven in onze missie om een succesvol traject af te leggen. Met jarenlange zinvolle ervaring en expertise in de zonne-energiebranche, kunnen we u de beste oplossing bieden die aansluiten bij uw behoeften. Ons team van deskundigen staat klaar om u te begeleiden, vanaf het eerste adviesgesprek tot de vakkundige installatie van de panelen, en uiteraard de nazorg en garantievoorwaarden.

 

We zijn ook proactief in het vinden van de juiste oplossing voor u. We begrijpen dat elke situatie uniek is, daarom nemen we de tijd om naar u te luisteren en advies op maat te geven. Of u nu een particuliere woningeigenaar, een bedrijfseigenaar of een huurder bent, we hebben de juiste oplossingen die passen bij uw energiebehoeften.

 

Bij Meijsdijk Zonnepanelen staat betrouwbaarheid hoog in het vaandel. We werken alleen met hoogwaardige producten en zorgen voor een vakkundige installatie. Bovendien bieden we uitgebreide garanties en onderhoudsservices, zodat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van het zonne-energiesysteem.

 

Waarom zou u langer wachten? Met zonnepanelen van Meijsdijk Zonnepanelen en de steun van RBC bespaart u niet alleen op uw energierekening, maar draagt u ook bij aan een duurzamere toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we samen kunnen werken aan een groenere wereld.

 

Professioneel, proactief en betrouwbaar is waar Meijsdijk voor staat!

Voorwaarden actie

 1. Geldigheid: Deze actie is alleen geldig gedurende een specifieke periode, zoals aangegeven in de promotie-uitingen. Na afloop van deze periode zijn de voorwaarden niet meer van toepassing.

 2. Deelnamevereisten: De actie is alleen open voor inwoners van een specifiek geografisch gebied of land. Deelnemers moeten de wettelijke volwassenheid bereikt hebben volgens de wetten van hun land.

 3. Installatieadres: De deelnemers moeten een geschikt installatieadres hebben voor zonnepanelen. Dit kan een woonhuis, bedrijfspand of ander geschikt gebouw zijn dat in aanmerking komt voor zonne-energieopwekking.

 4. Aanmelding: Om deel te nemen aan de actie moeten deelnemers zich aanmelden via een specifiek registratieproces. Dit kan online gebeuren via een website of via andere aangegeven kanalen.

 5. Beschikbaarheid: De actie is onderhevig aan beschikbaarheid van zonnepanelen en installatiecapaciteit. Het aantal beschikbare plaatsen kan beperkt zijn, en deelnemers worden op volgorde van aanmelding geaccepteerd totdat de beschikbare capaciteit is bereikt.

 6. Betaling bij aanlevering: Deelnemers zijn niet verplicht om het volledige bedrag vooraf te betalen. De betaling voor de zonnepanelen en installatie kan plaatsvinden bij aanlevering en installatie van de zonnepanelen op het gekozen adres. Deelnemers dienen het verschuldigde bedrag te betalen aan de installateur of de organisator volgens de afgesproken betalingsvoorwaarden.

 7. Installatie: Deelnemers moeten akkoord gaan met de installatie van zonnepanelen op hun gekozen locatie volgens de specificaties en richtlijnen van de actie. Installatieafspraken worden gemaakt tussen de deelnemer en de installateur, en deelnemers moeten bereid zijn om de installatie mogelijk te maken op een afgesproken datum en tijdstip.

 8. Garantie: Deelnemers ontvangen garantie op de zonnepanelen en de installatie voor een bepaalde periode. De exacte garantievoorwaarden worden verstrekt bij het aanmelden voor de actie en kunnen variëren afhankelijk van de fabrikant en installateur.

 9. Overdracht: Deelnemers mogen de rechten of verplichtingen van hun deelname aan de actie niet overdragen aan derden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de organisator.

 10. Beëindiging: De organisator behoudt zich het recht voor om de actie op elk moment en om welke reden dan ook te beëindigen, zonder aansprakelijkheid jegens de deelnemers.

 11. Aansprakelijkheid: Meijsdijk aanvaardt alle verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid met betrekking tot de actie met zonnepanelen. RBC Netwerk, als organisator van de actie, draagt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de actie, inclusief maar niet beperkt tot de installatie, prestaties, garantie en eventuele schade, verlies of letsel voortvloeiend uit de actie. Deelnemers erkennen dat alle claims, geschillen of vragen met betrekking tot de actie uitsluitend moeten worden gericht aan Meijsdijk en niet aan RBC Netwerk.

bottom of page