top of page

Wij monteren vol
trots met 

enphase-logo-sociaal.png

Waarom kiezen wij voor Enphase?

Als het gaat om zonne-energiesystemen, is het maken van de juiste keuze cruciaal. Enphase Energy, de marktleider op het gebied van micro-omvormertechnologie, biedt een revolutionaire oplossing die de manier waarop we zonne-energie opwekken, beheren en gebruiken verandert.

Waarom zou je kiezen voor Enphase micro-omvormers? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

  1. Maximale energieopbrengst: In tegenstelling tot traditionele string-omvormers, werken Enphase micro-omvormers op paneelniveau. Dit betekent dat elk zonnepaneel zijn eigen omvormer heeft, waardoor de energieopbrengst wordt gemaximaliseerd. Zelfs bij schaduwrijke omstandigheden presteren je zonnepanelen optimaal.

  2. Flexibiliteit en schaalbaarheid: Enphase micro-omvormers bieden flexibiliteit en schaalbaarheid bij het ontwerpen van je zonne-energiesysteem. Je kunt gemakkelijk het aantal panelen aanpassen of uitbreiden zonder de prestaties van het hele systeem te beïnvloeden. Dit maakt het ideaal voor zowel kleine als grote installaties.

  3. Veiligheid en betrouwbaarheid: Enphase micro-omvormers zorgen voor een veilige werking van je zonne-energiesysteem. Elk paneel is afzonderlijk beveiligd, waardoor het risico van een enkelvoudig storingsscenario wordt geminimaliseerd. Bovendien bieden ze een lange levensduur en uitstekende betrouwbaarheid, wat resulteert in gemoedsrust en een duurzame investering.

  4. Realtime monitoring: Met het Enphase Envoy-systeem en de Enlighten-software kun je je zonne-energiesysteem eenvoudig bewaken en analyseren. Je hebt altijd toegang tot realtime gegevens over de prestaties van elk paneel, energieopbrengst en besparingen. Zo behoud je volledige controle over je energieproductie.

  5. Toekomstgerichte technologie: Enphase is een pionier in de zonne-energiesector en blijft voortdurend innoveren. Met Enphase micro-omvormers ben je verzekerd van geavanceerde technologie die zich aanpast aan de evoluerende energiebehoeften en nieuwe ontwikkelingen in de sector.

Kortom, Enphase micro-omvormers bieden ongeëvenaarde prestaties, betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Ze stellen je in staat om het maximale uit je zonne-energiesysteem te halen en te genieten van de voordelen van schone, groene energie. Kies voor de toekomst en maak vandaag nog de slimme keuze met Enphase micro-omvormers bij Meijsdijk zonnepanelen!

01

Wij krijgen prioriteit op de levering van materiaal.

02

Enphase is een enorm betrouwbaar systeem dat veelvuldig is getest met zelfs 25 jaar garantie.

03

Alles is parallel geschakeld dus ideaal voor daken met schaduw 

04

Enorm lage storingsgevoeligheid.

Een greep uit ons archief

Om u een beeld te geven van ons werk hebben we onderstaand een galerij gemaakt met sfeerimpressies van onze montages. Klik op de foto voor een grotere weergave.

Enphase historie

Enphase Energy is een Amerikaans bedrijf dat is opgericht in 2006 en zich richt op het ontwerp, de ontwikkeling en de productie van micro-omvormers voor zonne-energiesystemen. Een micro-omvormer is een apparaat dat direct aan een individueel zonnepaneel wordt bevestigd en de gelijkstroom (DC) die door het paneel wordt gegenereerd, omzet in wisselstroom (AC) die geschikt is voor gebruik in huizen en elektriciteitsnetten.

Enphase was een pionier in de industrie van micro-omvormers en heeft een belangrijke rol gespeeld in het populariseren van deze technologie. Traditioneel worden zonne-energiesystemen vaak geleverd met een enkele string-omvormer die is verbonden met meerdere panelen. Micro-omvormers daarentegen worden individueel aan elk zonnepaneel gekoppeld, waardoor elk paneel onafhankelijk kan werken en de systeemprestaties kunnen worden geoptimaliseerd.

In 2008 introduceerde Enphase hun eerste commerciële product, de Enphase Micro-inverter System. Deze micro-omvormers boden verbeterde energieopbrengst, betere betrouwbaarheid en monitoringmogelijkheden voor zonne-energiesystemen. Het bedrijf kreeg al snel erkenning en won aan populariteit vanwege de voordelen die de micro-omvormertechnologie bood.

In de loop der jaren heeft Enphase verschillende generaties micro-omvormers uitgebracht, waarbij ze voortdurend verbeteringen hebben aangebracht in termen van efficiëntie, betrouwbaarheid en compatibiliteit met verschillende zonnepanelen en netconfiguraties. Ze hebben ook geïnnoveerd op het gebied van monitoring en beheer van zonne-energiesystemen, waardoor gebruikers gedetailleerd inzicht hebben in de prestaties van hun systeem op paneelniveau.

Enphase heeft wereldwijd succes behaald en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende leveranciers van micro-omvormers. Hun producten worden in talloze residentiële en commerciële zonne-energiesystemen toegepast, waardoor gebruikers de voordelen van verbeterde energieopbrengst, betrouwbaarheid en monitoring kunnen ervaren.

bottom of page